Λυπάμαι που τον άφησα

Χαίρομαι που τον λάτρεψα λυπάμαι που τον άφησα Μ’ αυτά τα λόγια η Μαίρη Λίντα αναφέρθηκε στη συνέντευξη στα Προσωπικά για τον Μανώλη Χιώτη. Είχαν παντρευτεί όταν εκείνη ήταν πολύ μικρή όμως δεν άντεξε τον χαρακτήρα του όπως και η πρώτη του γυναίκα με την οποία παρέμειναν φίλες.

Δηλαδή τι μπορεί να πείραζε τόσο τη Μαίρη για να τον χωρίσεις; Αμέσως μετά τον χωρισμό εκείνος ξαναπαντρεύτηκε τη Μπέμπα Κυριακίδου (Μμέμπα Μπλανς) και η γυναίκα του δεν επέτρεπε καμιά επικοινωνία μαζί του. Την τελευταία φορά που τον είδα ήταν όταν εμφανιζόμασταν μαζί στο κέντρο της εποχής Σεραφίνο λέει. Όλος ο κόσμος κάτω φώναζε «φίλησε την» όμως εκείνος τίποτα. Αν το είχε κάνει θα ήμασταν ακόμη μαζί, δεν θα τον είχα αφήσει.

Μανωλης Χιωτης – Μαιρη Λιντα Photo Gallery
Hiotis
Linda
linda_xiotis2
linda
linda_xiotis

Ο Χιώτης με τη Λίντα απετέλεσαν ένα ζευγάρι στη μουσική σκηνή που δημιούργησαν μεγάλες επιτυχίες. Η δεξιοτεχνία του Χιώτη στο μπουζούκι, η γάργαρη και χαρούμενη φωνή της Λίντα έμειναν χαραγμένες στο βινύλιο. Τραγούδια όπως «Απότομα», «Δεν τη θέλεις πια την αγκαλιά μου», «Πολλές φορές», έγιναν μεγάλες επιτυχίες και άφησαν εποχή. Ήταν η εποχή του αρχοντορεμπέτικου λεγόμενου τραγουδιού.

directors_greek
Έλληνες Σκηνοθέτες

Η παρουσία τους υπήρξε και στον ελληνικό κινηματογράφο επιτυχημένη με έργα επιτυχίες όπως ο Ατσίδας απ’ όπου και το β΄τραγούδι «Με κυνηγούν τ’ αδέρφια σου» (1962 σε σκηνοθεσία Γιάννη Δαλιανίδη).

Σήμερα η Μαίρη ζει σε έναν οίκο περιποίησης ηλικιωμένων συγκεκριμένα στο Γηροκομείο όπου και γνωρίζει καλά διότι επισκεπτόταν την αδελφή της που έμενε εκεί και θεωρεί το Ίδρυμα πάρα πολύ καλό εξ άλλου είναι φίλος της και ο διευθυντής. Καθώς λέει στη συνέντευξη της στα «Προσωπικά» έπεσε στο σπίτι της και χτύπησε σοβαρά – έκτοτε δεν αποτολμά την διαμονή στο σπίτι μόνη της, χωρίς να υπάρχει μια άμεσα προσφερόμενη βοήθεια

Μανωλης Χιωτης – Μαιρη Λιντα Video Gallery
Μαίρη Λίντα Μανώλης Χιώτης Αφού το θες
Μαίρη Λίντα Μανώλης Χιώτης Με κυνηγούν τ’ αδέρφια σου (Από την ταινία «Ο Ατσίδας» 1962, της Finos Film) Υπόθεση: Ο Αλέκος έχει δεσμό με τη Βούλα αλλά δεν αποφασίζει να την παντρευτεί καθώς περιμένει πρώτα να αποκατασταθεί η αδελφή του. Έτσι ο αδελφός της Βούλας τον κυνηγάει να τον σκοτώσει. Κωμωδία σε σκηνοθεσία Γιάννη Δαλιανίδη, βασισμένη στο έργο του Δημήτρη Ψαθά Ο Ατσίδας

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.